Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Fekete István napok

Iskolánkban a 2023/2024-es tanév folyamán is megrendezésre került a Fekete István Napok versenysorozatot. Ezzel tisztelegve és emléket állítva az egyik legkülönlegesebb magyar írónknak, iskolánk névadójának, Fekete Istvánnak.

A versenysorozat egy héten át tartott, csapatverseny és egyéni verseny formájában. Első napon az osztályok „menetlevelet” készítettek, amellyel a továbbiakban versenyeztek. Az évfolyamok Fekete István életútjával kapcsolatos versenyen, rajzversenyen és sport vetélkedőn is részt vettek. Különböző állomásokon teljesítve a feladatokat, ezzel pontokat gyűjtve. Az egyéni verseny keretein belül diákjaink komplex reál és komplex humán kategóriában bizonyították rátermettségüket.  Alsó tagozaton szövegértés, matematika, szép írás, rajz kategóriában mérték össze tudásukat és kreativitásukat a gyerekek. 

Örömmel tölt el Bennünket, hogy a gyerekek lelkesedése évről évre töretlen, s idén januárban is méltóképpen emlékeztünk meg Fekete Istvánról. Köszönjük a részvételt, gratulálunk minden évfolyamnak és diáknak egyaránt.

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!