Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Impresszum

A Monorierdei Fekete István Általános Iskola portáloldala

Az iskola székhelye: 2213 Monorierdő, Szabadság út 43.
Elektronikus levelezési címe: feketeiskola.monorierdo@gmail.com
OM azonosító: 037757

 

Jognyilatkozat:

A Monorierdei Fekete István Általános Iskola (OM azonosító: 037757) logója és arculati elemei a Monorierdei Fekete István Általános Iskola védjegyei. A Monorierdei Fekete István Általános Iskola honlapján megjelenő valamennyi elektronikus dokumentum a Monorierdei Fekete István Általános Iskola szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Monorierdei Fekete István Általános Iskola jogosult. Bármely dokumentum akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban történő közlése, sugárzása vagy terjesztése, üzleti célú felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével, illetve a Monorierdei Fekete István Általános Iskola kifejezett engedélyével lehetséges.

A Monorierdei Fekete István Általános Iskola fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Monorierdei Fekete István Általános Iskola nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentumok, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Monorierdei Fekete István Általános Iskola kifejezetten kizárja.

A Monorierdei Fekete István Általános Iskola nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Monorierdei Fekete István Általános Iskola weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

COPYRIGHT © 2021 Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!