Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Monorierdei Sport napközis tábor

2017. június 19-23

Egész tanévben alig vártuk, hogy eljöjjön a VAKÁCIÓ, és ne is lássuk az iskolát. Deni néni ötlete viszont keresztülhúzta a számításainkat: hétfő reggel már arra ébredtünk, hogy elkezdődött a sporttábor. Első nap túráztunk, megcsodáltuk a Bogárzó természeti szépségeit, délután a bizonyítványosztásra bemelegítésül röplabdáztunk egy jót. Kedd volt a tábor egyik legjobb napja: egész nap strandoltunk az Albertirsai strandon. Este meg is néztük, hogy nem nőtt-e úszóhártya az ujjaink között. Másnap átbicikliztünk a Monori fagyizóba utána pedig a ottani Kistói-parkba. A legklasszabb program a Csillebérci kalandpark volt. Ott mindenki kipróbálhatta, hogy milyen ügyes és kitartó. A zöld, és a kék pályákon sokszor a mókusokat is lepipálva lendültünk át akadályról-akadályra. A világoskék, vagyis a legnehezebb pályát már egyikünk sem merte bevállalni. A másnapi izomlázat legyőzve a profi életmentőkhöz, a tűzoltókhoz bicikliztünk volna át, ha nem kezd el szakadni az eső, ezért kocsival mentünk. A tűzoltóságon végighallgattunk egy elméleti előadást és utána kezdtek érdekesé válni a dolgok. Először sugárcsővel lőttünk célba, puttonyfecskendővel PET palackokat találtunk el. Nem is volt baj, hogy nem biciklivel mentünk, mert nagyon elfáradtunk volna. 

Amikor hazajöttünk akadályversenyt tartottunk különböző feladatokkal. A verseny végén sorsolták ki a különböző sportszereket. Mindenki örült annak, amit kapott. Nagyon jó volt ez a tábor, jövőre újra jövünk. Iszlai Annamária 6.a osztályos tanuló.

Köszönet jár a Monorierdei Polgármesteri Hivatal anyagi támogatásáért. A sportszereket a Dechatlontól kaptunk, köszönhetően Ökrös Éva szülőnek. Nem utolsósorban külön köszönet minden pedagógus kollégámnak önzetlen munkájáért. „A jövő nyáron újra együtt, veletek! „

Füzesi Péterné – Táborvezető

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!