Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Farsang az alsó tagozaton

Három év után újból farsang volt az iskolánkban! 2023. február 10-én, pénteken délután nagy volt a készülődés az alsós folyóson és a tornateremben. A korábban megszokott hangulatot tapasztalhatták meg a szülők és a gyerekek. 

Először iskolánk vezetője, Hanyecz Anita oklevelekkel és apró jutalommal díjazta a Fekete István projekt hét és a tanulmányi versenyeken legjobban teljesítő alsós tanulókat.

A zsűri bemutatása után évfolyamonként vonultak fel a jelmezbe öltözött gyerekek. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, hiszen 147 tanuló jelmezét kellett értékelni. A szebbnél szebb, ötletesnél ötletesebb jelmezek megtekintése után a zsűri tanácskozni ment. A zsűri tagjai: Hanyecz Anita intézményvezető, Váczi Péterné, Erika néni intézményvezető-helyettes és Szelepcsényi Klaudia a Szülői Közösség képviselője volt.

A felvonulás után a tornaterembe just dance-re táncoltak a kicsik és a nagyok, de még a szülők is. A büfét, hagyományainknak megfelelően a nyolcadikos tanulók szülei üzemeltették. Minden osztály két tálca süteményt ajánlott fel értékesítésre. A tombola és zsákbamacska nyereményeinek a gyermek nagyon örültek.

Zárásként a zsűri díjazta évfolyamonként a legszebb jelmezeket. Sok gyermeknek sikerült meglepetést szereznünk a jutalommal.

Most először külön díjat is kaptak a két legötletesebb jelmez tulajdonosának.

Köszönjük a felajánlást Gáspár Tímeának és Polgár Ilonának!

Bízunk abban, hogy a sok jelmezes gyermek elűzte a telet! 

Jövőre újból várunk mindenkit nagy szeretettel!

                       

                                                                                                                    Greksa Lászlóné, Margó néni

                                                                                                                                      alsós mkv.

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!