Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Járványügyi intézkedések

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az EMMI 29/2021. (XI.19.) EMMI határozata alapján 2021. december 01-től az intézménybe való belépés kizárólag maszkban és védettségi igazolás felmutatásával történhet.

Védettségi igazolás a következő lehet:

  • uniós digitális igazolványvédettségi igazolvány, illetve applikáció
  • Egészségügyi Világszervezet által kiadott nemzetközi oltási bizonyítvány-, ha a védőoltás beadásának megtörténtére vonatkozó, oltási igazoló orvos által kiállított bejegyzést tartalmaz
  • az olyan állam által kiállított védettségi igazolás, amely védettségi igazolást Magyarország elismeri, és ennek tényét külpolitikáért felelős miniszter a határrendészetért felelős miniszterrel egyetértésben kiadott rendeletben megállapította.

A gyermeket, illetve a tanulót a köznevelési intézménybe kísérő, vagy onnan hazakísérő egy fő nagykorú személy, a koronovírus elleni védettségének igazolása nélkül a köznevelési intézmény területére a köznevelési intézmény vezetője által meghatározott pontig léphet be (kapu, illetve bejárati ajtó). Nem kell alkalmazni a koronavírus elleni védőoltásnak az állami és önkormányzati intézményeknél foglalkoztatottak által történő kötelező igénybevételéről szóló 599/2021. (X.28) Korm. rendelet 1. §. (1) bekezdés a) pont hatálya alá tartozó foglalkoztatottakra, a köznevelési intézménnyel jogviszonyban álló gyermekre, tanulóra, továbbá arra a személyre, aki a köznevelési intézmény területén – a köznevelési intézmény ellenőrzési körén kívül eső, elháríthatatlan eseménnyel (a továbbiakban: esemény) összefüggésben – az intézményvezető engedélyével végez olyan tevékenységet, amely az esemény következményei elhárítására irányul.

Határozat megtekintése

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!