Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Iskolák nyitása

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. április 19-től jelenléti oktatás indul az alsó tagozaton. A felső tagozat számára tantermen kívüli digitális oktatás folytatódik, számukra előreláthatólag 2021. május 10-én kezdődik a jelenléti oktatás. Azok a szülők, akik a járványügyi helyzetre hivatkozva nem szeretnék gyermeküket iskolába engedni, nem kell orvosi igazolás, de alapos indoklás szükséges. Abban az esetben, ha egyéb betegség miatt nem jön a gyermek iskolába, orvosi igazolás szükséges a hiányzás igazolására.

KÉRELEM AZ INTÉZMÉNYVEZETŐNEK – Amennyiben a szülő a fenti igazolásokon túlmenően úgy dönt, hogy nem engedi gyermekét iskolába, kérelmet nyújthat be az intézményvezető felé: feketeiskola.monorierdo@gmail.com-ra

Ebben az esetben a tanuló otthoni haladásáról a szülő köteles gondoskodni. Gyermeke számára a Kréta felületen továbbra is elérhető lesz az óra anyaga és a házi feladat.

Intézményünkben a teljes körű fertőtlenítés megtörtént. Érvényben maradnak az idei tanévben meghozott járványügyi helyzettel kapcsolatos intézkedések: az iskolába érkezéskor lázat mérünk, fertőtlenítjük a kezünket, a közösségi terekben kötelező a maszk használata.

Köszönöm megértésüket és együttműködésüket!

Bármilyen kérdés esetén a következő telefonszámon kérhet tájékoztatást: 06304254025

Hanyecz Anita
intézményvezető

Kereső

Archívum

Kereső



Kategóriák



Archívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!