Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Farsang az alsó tagozaton

2020. február 14.

2020. február 14-én, pénteken délután nagy volt a készülődés az alsós folyosón és a tornateremben. Farsangra készülődtünk!

A játékos délutánt Szandi és Melinda táncos csoportjai nyitották meg.

Bemutatójuk után megkezdődött a jelmezesek felvonulása. A műsorvezető bemutatta a zsűri tagjait: Hanyecz Anita, iskolánk igazgatója, Korbely Réka, megbízott igazgató helyettes és Barcsai Tímea, a szülők képviselője személyében. Sejtettük, hogy nem lesz könnyű dolguk, hiszen közel 90 tanuló vonult fel előttük. A szebbnél szebb, ötletesnél ötletesebb jelmezek megtekintése után a zsűri tanácskozni ment. Ezzel egyidőben megkezdődött a családi vidám, játékos verseny. Igyekeztünk mind a hét helyszínen izgalmas feladatokkal közös játékra hívni szülőket, gyerekeket. Jó volt látni, ahogyan egymást biztatva küzdötték le az akadályokat! A célba érés után a nyolcadikosok által működtetett büfében ettek a finom süteményekből és szendvicsekből, vásárolhattak tombolát, zsákbamacskát. Majd a tornateremben közös táncra hívtunk minden gyereket, felnőttet. Sok gyereket megmozgatott a Just Dance zenei alappal kivetített táncos videó, amit jó hangulatban, vidáman táncoltak végig a gyerekek és néhány felnőtt is. Zárásként a zsűri évfolyamonként díjazta a legötletesebb jelmezeket és kisorsolta a családi verseny 3 szerencsés nyertesét, akik jutalomban részesültek.

Bízunk abban, hogy a sok jelmezes gyermek elűzte a telet! Sikerült a közös játékkal vidám, önfeledt órát szerezni minden családnak!

Jövőre újból várunk mindenkit nagy szeretettel!

Greksa Lászlóné alsós munkaközösség-vezető

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!