Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Felsős farsang

 

2019. február 22.

Az alsó évfolyamosok nyomában járva, 2018. február 22-én a felső évfolyamosok is elbúcsúztatták a telet. Nem füllentek, ha azt állítom, ez a gyerekek egyik kedvenc rendezvénye iskolánkban.
Az alkalmat már hetekkel korábban lázas gyakorlás előzte meg. Minden osztály képviseltette magát egy-egy műsorszámmal. Láthattuk, hogyan szabadulnak ötödik évfolyamosaink az iskola rabságából, ahogyan azt is, milyen ügyes táncosok rejtőznek a hatodik évfolyamosok sorai közt. A hetedikesek munkás brigádja előtt még én is megemeltem a munkavédelmi sisakom, olyan lenyűgöző volt látni, ahogyan egy csapatként, a teljes osztály részt vett a produkcióban. A nyolcadik évfolyam cowboy táncosai és „macarena” tánca visszarepített mindenkit a 90-es évek legnagyobb slágereinek világába, mely láthatóan a fiatalabb korosztályok számára is örök kedvenc maradt. Egyéni jelmezzel ugyan kevesen készültek az alkalomra, ám annál ötletesebb maskarákat díjazhattunk. A megszokott tombola mellett rendhagyó módon csoportos foglalkozásokon szórakozhattak tanulóink. Nagy sikert aratott a limbó, a zokni csata, a fánkevő verseny, a célba dobás, a székfoglaló játék, az egy perc és nyersz, valamint a számítógépes interaktív játék is. A napot egy közös bulival zártuk, ahol a legnépszerűbb zeneszámok koreográfiáját vetítettük ki a tornaterem falára, így senkinek sem okozott gondot a tánclépések elsajátítása. Ez a program olyan nagy sikert aratott, hogy még a pedagógusok is csatlakoztak néhány tánc erejéig.

Külön köszönettel tartozunk a nyolcadik évfolyamos tanulóknak, szüleiknek és osztályfőnökeiknek, valamint az őket támogató osztályoknak a büfé megszervezéséért. Amint az időjárás is mutatja, a telet sikeresen elűztük!

Lehoczky Judit intézményvezető-helyettes

 

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!