Monorierdei Fekete István Általános Iskola

Iskola előkészítő

2018. március 19., 26., április 3.

Ebben az évben is tartottunk iskolaelőkészítő foglalkozásokat. Az ovisokkal kétszer osztályteremben, egyszer tornateremben foglalkoztunk.
Mindenkinek készítettünk egy névkártyát, amit a bemutatkozása után a nyakába akasztottunk. A tanteremben kézműves foglalkozásokat tartottunk, melyen a szülők is bekapcsolódhattak és közösen készíthettek gyermekeikkel kis ajándékot. A szülők így betekintést nyerhettek az iskolai munkába is. Hajtogattunk, színeztünk, nyírtunk, ragasztottunk. Az előkészületekben sokat segítettek a negyedikes diákok, akik a sablonokat nyírták, az eszközöket készítették elő és segítettek a munkafolyamat során is, akinek kellett.

Örömmel, szívesen vettek részt a munkában a diákok. Pihenésképpen a kis zsibongóba mentünk ki és dalosjátékkal illetve énekekkel oldottuk a kezdeti izgalmakat. Később már mosolyogtak, egyre felszabadultabbak, bátrabbak lettek a kicsik. A harmadik alkalommal a tornaterembe invitáltuk a gyerekeket és a szülőket. Már előkészített pálya várt minket, amiben segítséget kaptunk Lénárt Gábortól. Itt is segített negyedikes diákunk, Pergel Hanna és Juhász Dávid. Egy-egy csoportot irányítottak nagyon ügyesen és fegyelmezetten. Jó volt látni, hogy minden foglalkozáson szép számmal jelentek meg a szülők és gyerekek.

Reméljük mindannyian kellemes élménnyel távoztak. Nekünk is hasznos és tanulságos volt ez a három alkalom. Legközelebb szeptemberben találkozunk újra. Reméljük minden leendő kis elsős örömmel várja a tanév kezdetét és boldog diákként éli meg iskolás éveit.

Békési Ildikó és Greksa Lászlóné tanítónők

Kereső

Archívum

KeresőKategóriákArchívum

🡅 Vissza az oldal tetejére 🡅

Image

Copyright © Monorierdei Fekete István Általános Iskola
error: Content is protected !!